Onze menukaart voor vandaag

 

Tapas :

Pata negra tomatenbrood  € 17

Hollands Maatje   € 4.50/st

Garnaalbolletjes 6 stuks  € 14

Chorizobolletjes 6 stuks  € 12

Tempuragarnaal 6 stuks  € 14

Kleine gefrituurde calamares  € 15

Patatas bravas  € 9

Franse creuse M3 € 3.00/St

"Bullots mayonaise " € 8.50

 

Voorgerechten :

Carpaccio van rund met rucola en snippers Parmezaan € 18

Salade geitenkaas met appel en honing  € 18

Tomaat Mozarella met pesto en pijnboompitten  € 16

Scampi chef, getomateerd roomsausje en fijne groentjes ( 6 stuks ) € 16

Bordje gerookte zalm € 18

Garnaalkroketten ( 2 stuks ) € 17

Kaaskroketten ( 2 stuks )  € 15

Zuiders bordje met gebakken schelpjes (pittig)  € 21

Escargots in kruidenboter 6st of 12st € 9 / € 16

 

Hoofdgerechten :

Filet Mignon , sla en frietjes  € 28

saus : peper, champignon, bearnaise € 3.00

Filet Mignon “Tagliata”, ruccolla en tomaat  € 28

Kraaistuk sjalot en nieuwe aardappeltjes € 25

Steak tartaar sla en frietjes  € 28

Belgische Dry Aged entrecote (350g)   € 36

Krokant gebakken Kalfskroon met witloofslaatje en frietjes € 31

saus : peper,champignon, bearnaise € 3.00

Noordzeetong sla en frietjes  € 35

Babykreeft "Hermelijn" € 31

Op z'n vel gebakken kabeljauwhaas met zuiderse groenten en nieuwe aardappelen € 29

Bord fruits de Mer met kreeft  € 45

Bord fruits de Mer € 35

Scampi chef, met getomateerd roomsausje en fijne groentjes en frietjes ( 9 stuks ) ¨ € 24

 

Salades :

Geitenkaas , Coppa en appel  € 27

Tomaat Mozarella en Pata negra  € 27

Scampi en zalm  € 27

Supl frieten  € 3

 

Desserts :

Dame Blanche € 8.50

Coupe Bresilliene € 9.50

Coupe vanille € 7.50

Coupe fraise € 10

supl slagroom € 1.50

Aarbei natuur € 7.50

Bord kersen € 7.50

Plankje kaas € 14

Café Glacé € 9