Suggesties

Bij het aperitief : alle tapas zijn huisbereid

(porties zijn voorzien voor 2 à 4 p.)

Bordje Italiaanse vleeswaren   11,00 €

Mossel tapaskroketjes ( 6 stuks ) 11,00 €

Ardeense tapaskroketjes ( 6 stuks ) 9,00 €  

Camenbert in de oven met kruidenbroodjes ( +- 12 st. )  15,00 €

Zalmburgertjes met verse tartaarsaus ( per 2 stuks )  11,00 €

Portie verse gebakken kleine calamares, tartaarsaus  8.50 €

Vegetarische tapaskroketjes (6 stuks)  9.00 €

 

 

 

Voorgerechten : worden niet als hoofdgerecht geserveerd 

  

Ganzenlever met toast en weidezwammen    26 €

Gamba's 6/8 in de oven met koriander en tomaat 27 €

Halve kreeft gebakken met blanke botersaus 38 €pp  

Huisbereide Gravadlax zalm met dressing van mierikswortel  18 €

Kwarteltje ontbeend met jus van girolles   18 €  

 

 

Hoofdgerechte

Kabeljauwhaasje met bospaddestoelen en witte wijnsaus  31 €

Kreeft (650g) Hermelijn, gegrild, belle vue 56 €

Fazantenhaan a la crème en witloof (per 2 personen)  29 € pp

Hazenrug gegaard op de rug met herfstgarnituur 31 € pp

Rug van ree   38 €

Steak van ree 27 €

Bosduif  23 €

Wilde eend 23 €

Stoofpotje van wild 22 €

Belgische "Dry-aged" entrecote (+/- 350gr)
met salade en verse frietjes 36 €

 saus : champignon, peper of béarnaise + 3 €

 

Prijzen en aanbod kan dag bij dag wijzigen .


Bekijk ook onze vaste kaart:
voorgerechten / hoofdgerechten / desserts