Suggesties

Bij het aperitief : alle tapas zijn huisbereid

(porties zijn voorzien voor 2 à 4 p.)

Bordje Italiaanse vleeswaren, met tapenade en grissini   14 €

Chorizokroketjes ( 6 stuks ) 9 €

Garnaalkroketjes ( 6 stuks ) 11 €  

Camenbert in de oven met kruidenbroodjes ( +- 12 st. )  15,00 €

Bruscetta tomaat en buffelmozarella ( per 2 stuks )  8,00 €

Thaise pittige kippenballetje met dip van rode curry ( 10 st ) 10.50 €

Toscaanse gehaktballetjes in tomatensaus ( 8 st ) 9.50 € 

Zalmburgertjes tussen mini broodje, verse tartaarsaus (per 2 stuks )  9.00 € 

Portie wulken met verse mayonaise  8.00 €

Patatas bravas 7.00 €

 

Voorgerechten : worden niet als hoofdgerecht geserveerd 

 

Franse 'Gillardeau' n°3  4.50€/st  

Toast met boschampignons en Ganzenlever 26 €

Zeeuwse platte oester 4/0 3,90€/st

Halve kreeft "a la nage" per twee , prijs per persoon 31 €  

Hoppescheuten, uit volle grond, met gepocheerd eitje,
spinazie en grijze garnalen 30€

Asperges op z'n Vlaams 21€

 

Hoofdgerechten

Zeebaars met hoppescheuten, mousselinesaus, spinazie  [39 €]

Moot van Griet met asperges en weidezwam 31€

Kreeft " Hermelijn " 52 €

Belgische "Dry-aged" entrecote (+/- 350gr)
met salade en verse frietjes 36 €

Lamskroon, gratin, boontjes  30 €

Franse hoeve duif met peultjes, gratin en sausje van oude Port 35 €

 saus : champignon, peper of béarnaise + 3 €

 

Prijzen en aanbod kan dag bij dag wijzigen .


Bekijk ook onze vaste kaart:
voorgerechten / hoofdgerechten / desserts