Suggesties

Bij het aperitief

(porties zijn voorzien voor 2 à 3 p.)

Bordje Italiaanse vleeswaren   11 €

Chorizokroketjes ( 6 stuks ) 9 €

 Garnaalkroketjes ( 6 stuks ) 11 €  

Patatas Bravas 7,50 €

Bruscetta Classico   4,50 € / stuk

 

Voorgerechten : worden niet als hoofdgerecht geserveerd 

 

Krokant gebakken kwartel met oesterzwam en jus van rozemarijn 18 €  

Toast met boschampignons en Ganzenlever 26 €

Zeeuwse platte oester 4/0 3,90€/st

Tongfilet met witte wijn saus en vongolé 21 €

Halve kreeft "a la nage" per twee , prijs per persoon 31 €  

 

Hoofdgerechten

Skrei met mousselinesaus, spinazie en vongolé  28 €

Gebakken paling met verse tartare saus

Kreeft " Hermelijn " 52 €

Belgische "Dry-aged" entrecote (+/- 350gr) met salade en verse frietjes 36 €
saus : champignon, peper of béarnaise + 3 €

Stoofpotje van konijn met kriekbier en pruimen  25 €

Franse hoeve duif met peultjes, gratin en sausje van oude Port 35 €

 

 

Prijzen en aanbod kan dag bij dag wijzigen .


Bekijk ook onze vaste kaart:
voorgerechten / hoofdgerechten / desserts