Suggesties

Bij het aperitief : alle tapas zijn huisbereid

(porties zijn voorzien voor 2 à 4 p.)

Bordje Italiaanse vleeswaren   11,00 €

Mossel tapaskroketjes ( 6 stuks ) 11,00 €

Ardeense tapaskroketjes ( 6 stuks ) 9,00 €  

Camenbert in de oven met kruidenbroodjes ( +- 12 st. )  15,00 €

Portie verse gebakken kleine calamares, tartaarsaus  8.50 €

Vegetarische tapaskroketjes (6 stuks)  9.00 €

 

 

 

Voorgerechten : worden niet als hoofdgerecht geserveerd 

  

Ganzenlever met toast en weidezwammen    26 €

Kikkerbillen op Provenciaalse wijze  17 €

Halve kreeft gebakken met blanke botersaus 38 €pp  

Gebakken mosselen ( pittig)  18 €

Kwarteltje ontbeend met jus van weidezwammen   18 €  

 

 

Hoofdgerechten

 

Grote gamba's met verse tartare gegrild 29 €

Kreeft (650g) Hermelijn, gegrild, belle vue 56 €

Fazantenhaan a la crème en witloof (per 2 personen)  29 € pp

Bosduif met stoempvan vergeten groenten  24 €

Krokant gebakken kalfskroon met pickels en witloofslaatje 30 €

Lotte met weidezwammen en crème van knolselder 31 €

Belgische "Dry-aged" entrecote (+/- 350gr)
met salade en verse frietjes 36 €

 saus : champignon, peper of béarnaise + 3 €

 

Prijzen en aanbod kan dag bij dag wijzigen .


Bekijk ook onze vaste kaart:
voorgerechten / hoofdgerechten / desserts