Onze menukaart voor vandaag

 

Tapas :

Pata negra tomatenbrood  € 17

Artisjok met dragondip  € 14

Garnaalbolletjes 6 stuks  € 14

Chorizobolletjes 6 stuks  € 12

Tempuragarnaal 6 stuks  € 14

Kleine gefrituurde calamares  € 15

Franse creuse oester M3 per stuk  € 2.80

Patatas bravas  € 9

 

Voorgerechten :

Carpaccio van rundsfilet met ruccolla en parmezaan  € 18

Gerookte zalm  € 18

Tomaat Mozarella met pesto en pijnboompitten  € 16

Scampi chef, getomateerd roomsausje en fijne groentjes ( 6 stuks ) € 16

Garnaalkroketten ( 2 stuks ) € 17

Kaaskroketten ( 2 stuks )  € 15

Escargots 6 of 12 stuks    € 9  / € 16

Zuiders bordje met gebakken schelpjes € 21

 

Hoofdgerechten :

Filet Mignon , sla en frietjes  € 28

saus : peper, champignon, bearnaise € 3.00

Filet Mignon “Tagliata”, ruccolla en tomaat  € 28

Steak tartaar sla en frietjes  € 28

Belgische Entre Cote “Dry Aged” 350g  € 37

saus : peper,champignon, bearnaise € 3.00

Noordzeetong sla en frietjes  € 35

Bord “ Fruits de mer “ € 35 

Bord “Fruits de Mer” met kreeft  € 45

Lamskroontje met ovenaardappeltjes en zuiderse groenten  € 34

Op zijn vel gebakken kabeljauwhaas met groene asperges , grijze garnaal en witte wijnsaus  € 29

Scampi chef, met getomateerd roomsausje en fijne groentjes en frietjes ( 9 stuks ) ¨ € 24

 

Salades :

Geitenkaas , Coppa en appel  € 27

Tomaat Mozarella en Pata negra  € 27

Scampi en zalm  € 27

Supl frieten  € 3

 

Desserts :

Dame Blanche € 8.50

Coupe Bresilliene € 9.50

Coupe vanille € 7.50

Coupe fraise € 10

supl slagroom € 1.50

Aarbei natuur € 7.50

bord kersen € 7.50

plankje kaas € 14