keuzemenu
voorgerecht - hoofdgerecht - dessert

( bij ieder gerecht geven we een wijntip mee, deze kan per glas ,karaf of fles verkregen worden , zie suggestiekaart )  

 

Hapje 

( glaasje prossecco Valdo Oro Puro DOCG € 7/glas € 35/fles )

 

Kwartel in de oven met stoemp van groene kool

(Charisma,Lunaria, Trebbiannodruif, Italië, Abruzzo € 6 /glas)

of

Huisbereide Gravlax zalm met frisse salade

(Saint Clair, Sauvignon blanc, Marlborough, Nieuw-Zeeland € 6/glas)

 

 

Kabeljauwrug, spinaziepuree, gepofte tomaat en prei, mosseltjes

 (Pouilly Fume, Le Clou de Pierre, Sauvignon blanc, Loire € 6/glas)

of

Wilde eend , herfstgarnituur

(Sirius, Bordeaux, Merlot en Cabernet € 6)

chocomousse

of

Warme perentaart met Rhumijs

of 

Selectie kazen  (+ €4,50)

(Moscato d'Asti DOCG Prunotto Bianco € 6/glas)

of

Irish Coffee / Koffie / Thee

 

 € 45

MENU PER TAFEL. Op weekdagen enkel op reservatie.  

 
Op weekdagen is het menu enkel te verkrijgen indien voorradig en op aanvraag, te vermelden bij reservatie.
Menu voor het volledige gezelschap, geen wijzigingen mogelijk.