Krijtbord

Bij het aperitief

(porties zijn voorzien voor 2 à 3 p.)

Bordje Gandaham met garnituur en mosterd  11 €

Portie Franse Bullots met verse mayonaise 7,50 €

Chorizokroketjes ( 6 stuks ) 9 €

 Garnaalkroketjes ( 6 stuks ) 11 €  

Trio van wildpastei met krententoast en uiencompote 11 €

Bruscetta tomaat/coppa/Parmezaan/ruccola   3,50 € / stuk

 

Voorgerechten : worden niet als hoofdgerecht geserveerd 

 

Gevulde kwartel in de oven met rozemarijn 19 €  

Toast met boschampignons en ganzenlever 26 €

Gegrilde octupus , bonte tomatensla 18 €

Huisbereide Gravlax  zalm 16 €

Kort gebakken langoustines , beurre blanc saus 26 €

 

Hoofdgerechten

Kabeljauw  met spinaziepuree en prei  34 €

Noordzeekrab in de oven met salie en koriander 31 €  

Belgische "Dry-aged" entrecote (+/- 350gr) met salade en verse frietjes 36 €

saus : champignon, peper of béarnaise + 3 €

Kalfskroon met pickelsaus en witloofsla  31 €

Kalfsniertjes met mosterdsaus 24 €

Wildsuggesties volgens dagaanbod  

Gelieve per tafel max. vijf verschillende keuzes te maken , vanaf vijf personen raden we aan voor het menu te opteren .

 

Prijzen en aanbod kan dag bij dag wijzigen .


Bekijk ook onze vaste kaart:
voorgerechten / hoofdgerechten / desserts