Suggesties

Bij het aperitief

(porties zijn voorzien voor 2 à 3 p.)

Bordje Gandaham   11 €

Chorizokroketjes ( 6 stuks ) 9 €

 Garnaalkroketjes ( 6 stuks ) 11 €  

Thaise kippenballetjes met dip van rode curry ( 8 stuks ) 10,50 €

Bruscetta rillette/gerookte eend/vijgencompote   4,50 € / stuk

 

Voorgerechten : worden niet als hoofdgerecht geserveerd 

 

Terrine van Ganzenlever met vijg, nootjes en krententaost 17 €  

Toast met boschampignons en Ganzenlever 26 €

Zeeuwse platte oester 4/0 3,90€/st

Gamba's met look, tomaat en koriander 26 €

Halve kreeft "a la nage" per twee , prijs per persoon 31 €  

 

Hoofdgerechten

Rode poon met mousselinesaus, prei en vongolé  28 €

Gebakken paling met verse tartare saus

Kreeft " Hermelijn " 52 €

Belgische "Dry-aged" entrecote (+/- 350gr) met salade en verse frietjes 36 €

Belgische Dry-aged filet pure 34 €

saus : champignon, peper of béarnaise + 3 €

Kalfskroon met Pickels, gratin en boontjes 31 €

 

 

Prijzen en aanbod kan dag bij dag wijzigen .


Bekijk ook onze vaste kaart:
voorgerechten / hoofdgerechten / desserts